L'equip de selecció del programa de televisió MasterChef ha fet a Barcelona la primera prova presencial als aspirants per participar en la setena edició del programa.

Més de 80 candidats han participat en la primera prova, que es va dur a terme ahir a l'Hotel NH Collection Constanza, i els que la van superar van obtenir la «cullera de MasterChef», que representa el pas a la segona fase.

Aquesta segona prova es va realitzar ahir a la tarda i els aspirants van haver de cuinar un plat amb un ingredient sorpresa davant dels experts culinaris del programa. A hores d'ara, més de 20.000 persones s'han inscrit per participar en el concurs, i el termini d'inscripció segueix obert.

El programa gastronòmic Masterchef buscarà de nou en aquesta edició el millor cuiner amateur de l'Estat espanyol. El format està basat en un espai de televisió britànic de cuina amb el mateix títol i es va estrenar a La 1 el 10 d'abril del 2013. Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez són els xefs que jutgen els plats.