05 de maig de 2019
05.05.2019
Regió7

«Arde Madrid» no tindrà finalment segona temporada a Movistar +

Paco León i Anna R. Costa, els creadors, han pres la decisió de cancel·lar la producció de nous lliuraments de la ficció

04.05.2019 | 23:14

Tot i haver estat renovada oficialment per Movistar +, la sèrie Arde Madrid no tindrà segona temporada. La decisió no ha estat de la plataforma sinó dels seus creadors. El mateix Paco León ho va comunicar divendres a través de les xarxes socials: «Això no ha estat gens fàcil, però valorant qüestions personals i professionals, els creadors d' Arde Madrid hem decidit no fer segona temporada. El nostre agraïment immens a Movistar + per donar suport al projecte i per entendre i respectar la nostra decisió». León, co-creador de la ficció amb Anna R. Costa, va destacar que d'aquesta manera « Arde Madrid acabarà sent el que es va pensar en origen: una minisèrie. Una minisèrie històrica en diversos sentits».

De la seva banda, Movistar + va voler recalcar que no han tingut res a veure en la decisió: «A Paco i Anna només podem donar-los suport en la seva decisió, perquè poques vegades s'equivoquen. Us estimem. Aquí teniu el vostre equip per tornar a revolucionar-ho tot quan arribi el moment», va assegurar la plataforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook