31 de octubre de 2019
31.10.2019

El Super3 dedica una programació especial a la castanyada

El canal infantil de TV3 emetrà avui i demà episodis centrats en la tradicional festa popular

30.10.2019 | 23:42

El canal Super3 emetrà una programació especial avui i demà, amb motiu de la castanyada. La jornada començarà avui, a partir de les 19.30 h, amb un InfoK especial sobre aquesta festa tradicional catalana. A més, també es podran veure capítols especials de Les aventures del Riff i el Flat dedicats a la castanyada, que s'emetran a les 19.40 h i a les 20.15 h. S'emetrà també un capítol diferent d' Oddbods, ambientat en la terrorífica nit de Halloween, a les 19.55 h. Per finalitzar la jornada, el canal emetrà, a partir de les 20.30 h, la famosa pel·lícula d'animació La núvia cadàver, de Tim Burton.

La programació especial continuarà demà, festivitat de Tots Sants. Durant tot el dia, s'han preparat diversos capítols de Les aventures del Riff i el Flat, Oddbods i Pumpkin reports, on els monstres de Halloween seran els protagonistes. A més, s'emetran dos capítols especials d' El Mic i els seus amics ambientats en la castanyada, un al matí, a les 8.00 h, i un altre a la tarda, a les 17.00 h. A més, al llarg del cap de setmana, s'emetrà un episodi especial d' El món dels súpers i un gag especial de La família del Super3.

Durant la programació especial, no faltaran a la graella les sèries habituals del canal, com Prodigiosa, Els germans Kratt i En Grizzy i els Lèmmings.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook