19 de setembre de 2020
19.09.2020
Regió7

TVE comença a rodar la nova sèrie juvenil «Riders» per a Playz

La ficció, amb un to de comèdia, narra les peripècies de quatre joves repartidors de menjar

18.09.2020 | 21:55
TVE comença a rodar la nova sèrie juvenil «Riders» per a Playz

Televisió Espanyola ha començat a rodar Riders, una nova ficció juvenil en la qual el protagonista, Axel, somia ser programador de videojocs, però ha de treballar com a repartidor de menjar a domicili, el ja conegut ofici de rider, per pagar els deutes de joc del seu germà. La producció s'emetrà a través del canal digital de la corporació pública Playz.

La sèrie, que es roda aquests dies a Madrid, està protagonitzada per Ismael Abadal ( Snatch), Catalina Sopelana ( El vecino) i Germán Alcarazu ( La zona). Segons ha informat RTVE, es tracta d'un thriller juvenil en to de comèdia creat i escrit per Javi Valera i Alejandro Alcaraz, basat en una idea original de Lacoproductora, i dirigit per Beatriz Abad. Tindrà una primera temporada de set capítols d'una durada aproximada de 20 minuts cadascun.

La resta del repartiment de la sèrie el formen, entre d'altres, Dayana Contreras, Mario Alberto, Christian Mulas, Denzel Anteen i José Luis Barquero.

Des de la comèdia, la sèrie presenta joves que es busquen a si mateixos: un desenvolupador capaç de veure la realitat com un joc d'estratègia, una rapera que somia triomfar, un addicte a les sabatilles d'esport que no pot resistir-se a cada novetat que apareix, i, també, dos narcotraficants, un que vol ser com Jeff Bezos i l'altre que somia ser influencer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook