Nens i nenes des dels 3 fins als 8 anys podran participar en la quarta edició del Campus Infantil UManresa que organitzen els estudis d´Educació Infantil de la institució universitària manresana. El Campus Infantil és una proposta lúdica i educativa que, entre els seus objectius, pretén afavorir l´adquisició d´hàbits saludables. Per segon any consecutiu, el Campus Infantil comptarà amb un monitoratge especial: mestres graduats en Educació Infantil d´UManresa-FUB. El Campus es durà a terme entre el 22 de juny i el 24 de juliol de 2015.

La major part de les activitats del Campus es duen a terme a les instal·lacions de la universitat, tot i que també se´n fan en d´altres llocs, com Món Sant Benet, on els infants participen en diferents tallers d´alimentació saludable. Aquests tallers es complementen amb una activitat que els infants que participen al Campus realitzen diàriament: preparar-se un esmorzar equilibrat.

Des de l´any passat, el Campus Infantil ofereix fins a cinc setmanes d´activitats. Activitats que les famílies poden seguir cada dia a través del blog del Campus Infantil UManresa, ja que els monitors pengen fotografies i explicacions de les activitats que s'han dut a terme. La incorporació de mestres titulats com a monitors del Campus ha permès millorar la qualitat de les propostes d´activitats, totes pensades i orientades per a un grup limitat d´infants que conviuen i no es divideixen per grups d´edat.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes amb descomptes especials per a aquelles famílies que facin la inscripció per a les cinc setmanes del Campus abans del dia 11 de maig.