Els Penjats del Campus volen aixecar el seu primer 4 de 6 en la segona Diada de la colla castellera universitària, que se celebrarà el dijous, 21 de maig, a l´aparcament de la Clínica Universitària (CU+), a partir de les cinc de la tarda. A més d´aquest castell, l´objectiu dels Penjats és també repetir el 3 de 6 aixecat en l´anterior diada de la colla. Les colles que els acompanyaran seran els Emboirats de la Universitat de Vic i els Bergants del Campus de Terrassa.

Per preparar la diada, la colla castellera ha preparat dos assaigs. El primer es farà dimarts, 19 de maig, a la zona enjardinada de la Font del Gat, a dos quarts de dues de la tarda. Tothom qui vagi a l´assaig acompanyat d´un amic serà obsequiat amb una cervesa. El segon assaig es farà l´endemà, dimecres, a partir de les vuit del vespre, al local dels Tirallongues.

Els Penjats del Campus van iniciar la seva activitat el desembre de l´any 2013. En aquests moments estan integrats per una setantena de joves universitaris tant del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya com de l´Escola Politècnica Superior d´Enginyeria de Manresa.