Unes 350 persones procedents de França han visitat els dies 28 i 29 de febrer les instal·lacions del campus Manresa de la UVic-UCC. Es tracta de 130 joves acompanyats de les seves famílies interessats en l'oferta d'estudis de la Facultat de Ciències de la Salut, principalment Fisioteràpia, però també per Podologia, Infermeria i el doble grau en Podologia i Fisioteràpia. Organitzats en diferents grups guiats per alumnes i professors han visitat les instal·lacions universitàries, amb la novetat que han pogut conèixer el nou Centre d'Innovació en Simulació, el CISARC, ubicat a la segona planta de la Clínica Universitària. També han conegut les instal·lacions de la FUB3 a l'antic Escorxador, que des de fa un any concentren la formació dels futurs fisioterapeutes.

Aquest ha estat el sisè any que UManresa-FUB ha organitzat una jornada de portes obertes específiques adreçada al col·lectiu francès per donar resposta al creixent interès de joves d'aquest país per estudiar a Catalunya. En aquests moments, el nombre de francesos que estudia aquest grau a UManresa ja és de 540 persones (vegeu les procedències en aquest mapa interactiu).

A més de conèixer les instal·lacions, els visitants han rebut una explicació sobre les especificitats de la preinscripció universitària a Catalunya, sobre com dur a terme el procediment de preinscripció i matrícula universitària i han visitat tots els edificis i serveis universitaris.

UManresa-FUB tornarà a obrir portes per informar futurs alumnes el dia 25 d'abril.