Segueix-nos a les xarxes socials:

DIA INTERNACIONAL DEL IOGA

Practicar ioga per equilibrar cos i ment

La disciplina promou el benestar físic, emocional, mental i espiritual

Practicar ioga per equilibrar cos i mentArxiu particular

El 21 de juny, és el Dia Internacional del Ioga, que pretén conscienciar a la població dels beneficis d’aquesta pràctica: promou el benestar físic, emocional, mental i espiritual.

En una sessió de ioga es treballen diferents tècniques que contribueixen a buscar aquest equilibri cos-ment tant necessari: posicions corporals, exercicis de control respiratori, tècniques de relaxació i tècniques de meditació.

Les posicions corporals no són només un exercici físic. Si que ajuden a tenir cura dels ossos, les articulacions i la musculatura però van més enllà. Equilibren tota l’estructura orgànica (millorant el funcionament dels sistemes digestiu, urinari, reproductor, circulatori i respiratori) i actuen sobre el sistema nerviós i el sistema endocrí. A més, tenen incidència a nivell emocional i mental.

Les tècniques de relaxació ajuden a refer-se de les tensions i a donar descans i un espai de recuperació tant al cos com a la ment. Cal destacar que quan parlem de relaxació també ho fem a diferents nivells: físic, emocional i mental. Els espais de relaxació són especialment necessaris com a mesura de recuperació si es pateix estrès.

«Ioga per a la humanitat»

«Ioga per la humanitat» és el lema que s’ha triat per celebrar el Dia Internacional del Ioga 2022. Molta gent va començar a practicar aquesta disciplina durant la pandèmia de la covid, per mantenir-se actius i en bon estat de salut. El ioga pot servir per buscar un estil de vida sostenible per a la humanitat, en harmonia amb el planeta.

Fes ioga al Bages

Inspira Ioga, Can Mussol i Aura Ioga són tres centres del Bages que imparteixen classes de ioga.

Una de les postures del ioga, a Can Mussol

CAN MUSSOL NATURA

Casa Jaumandreu S/N

Fonollosa

626 38 16 01

www.canmussol.com


Classe al centre manresà Inspira Ioga

INSPIRA IOGA

Muralla de Sant Francesc, 49, 1r

Manresa

669 75 75 61

inspiraioga.cat

Pràctica de ioga a Aura Ioga, a la Masia Les Oliveres

AURA IOGA

Masia Les Oliveres (Sant Fruitós)

C/ Pompeu Fabra 7-13, 2n 2a (Manresa)

93 872 09 51

www.auraioga.com

Prem per veure més contingut per a tu