Fa pocs dies, Apple va anunciar el llançament dels seus nous productes de cara a la temporada 2021-22 i, d'entre tots els que es van revelar, va destacar un drap de neteja que es pot adquirir per 25 euros i que ja està esgotat. El preu és força elevat pel que realment és, en això estem d'acord, i per aquest motiu hi ha força gent que l'ha començat a comparar amb altres productes similars com un drap que Mercadona ven.

És a les xarxes socials on ens hem adonat d'aquest producte que es comercialitza sota la marca Bosque Verde i que només costa 90 cèntims: es diu Drap microfibra multiús, i està recomanat per netejar ulleres, mòbils o pantalles d'ordinador sense causar danys a la superfície; elimina la pols o una taca ràpidament i eficaçment; i es venen en paquets individuals.

Ara bé, la descripció del Drap de neteja d'Apple és molt més completa. La companyia assegura que aquest producte oficial és més efectiu per als seus dispositius: "fet d'un material suau, el drap de neteja deixa impol·lutes les pantalles de tots els dispositius Apple, incloses les de vidre nanotexturitzat".