Segueix-nos a les xarxes socials:

Descobreix l’assecador de Regió7, que eixuga els cabells de manera professional

Amb la seva nova tecnologia permet estalviar fins al 20% d’energia

Descobreix l’assecador de Regió7, que eixuga els cabells de manera professional

Cada vegada són més els que es comprometen amb un consum responsable de l’energia també en les accions quotidianes del seu dia a dia. L’estalvi energètic expandeix així les seves fronteres a nous sectors com el de la bellesa i la cura dels cabells, en el qual l’eficiència dels aparells utilitzats ha passat a jugar un paper fonamental.

L’assecador iònic Rowenta Elite model look, amb una potència de 2.400 W, disposa de tecnologia d’eficiència energètica que permet estalviar fins al 20% d’energia amb la màxima potència.

El dispositiu, de petites dimensions i molt fàcil de transportar, destaca així mateix per incorporar tecnologia iònica, que proporciona grans avantatges com una assecada molt més ràpida i elimina a més l’electricitat estàtica.

L’opció perfecta per aconseguir una assecada totalment professional de manera còmoda i eficient que Regió7 posa ara a disposició de tots els seus lectors i subscriptors.

L’assecador disposa de sis ajustaments de temperatura i velocitat, a més d’un generador de ions que redueix l’encrespament. El difusor permet obtenir uns rínxols ben definits i un pentinat perfecte i el concentrador de 10 mm proporciona un gran nivell de precisió.

El preu de l’assecador Rowenta és de 29,99 euros.

Ja es pot adquirir a les oficines del diari, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 20 h.

Prem per veure més contingut per a tu