Segueix-nos a les xarxes socials:

Especial Nuvis i Celebracions

Xeviot, vestits d'home de qualitat i fets a mida a preus assequibles

Xeviot ofereix a les seves botiges els vestits d’home més elegants de les millors marques del sector i de qualsevol talla

Xeviot, vestits d'home de qualitat i fets a mida a preus assequiblesCEDIDA / XEVIOT

Amb una trajectòria de més 20 anys, Xeviot ha marcat la pauta de l’elegància i el bon gust en el vestir masculí per a ocasions especials, com casaments o esdeveniments. El seu compromís amb la satisfacció del client i la seva dedicació a vestir cada nuvi amb la màxima distinció fan d’aquesta marca un referent indiscutible en el món de les celebracions.

A Xeviot, la talla no és un obstacle. Amb una àmplia varietat de vestits d’home disponibles en totes les mides, l’equip de Xeviot et permet provar-te el teu vestit abans de decidir-te, amb la particularitat de que els tenen ja fets i, per tant, el vestit que et proves, és el que t’endús. A la seva botiga, els clients poden provar-se els vestits sense cap compromís, assegurant-se de trobar la peça perfecta per al seu gran dia. A més, amb un equip de sastres d’alta qualitat, Xeviot ofereix serveis de confecció a mida, garantint un ajust impecable i un look personalitzat.

A Xeviot hi ha les marques més prestigioses tant nacionals com internacionals

Xeviot garanteix talles per tothom dels vestits d’home més elegants

La experiència de comprar al Xeviot no es limita només a la selecció de vestits. Amb una atenció especialitzada i assessorament professional, els clients poden confiar en el seu equip per trobar la peça ideal per a la seva boda. Les millors marques nacionals i internacionals es troben a disposició dels clients, assegurant una varietat d’opcions per a tots els gustos i estils. I per als que prefereixin evitar desplaçaments innecessaris, Xeviot ofereix servei d’entrega a domicili, garantint una experiència de compra sense estrès.

La passió per la moda i el compromís amb l’elegància són valors que han definit la vida de Xavier Tortolero, fundador de Xeviot. Passant la seva infantesa envoltat de teixits i estils, Tortolero va descobrir la seva passió per la moda des de ben petit. Després de formar-se i adquirir experiència en el sector tèxtil, va decidir fundar Xeviot fa més 20 anys, amb l’objectiu de portar l’elegància i el bon gust a tots els homes.

Ara, amb tres botigues a Sabadell i Barcelona, Xeviot és un referent de moda i elegància per a tots aquells que busquen distinció en els seus esdeveniments especials. Xeviot promet un compromís innegociable amb la satisfacció del client i la seva dedicació a vestir els homes amb la màxima elegància i distinció.

Prem per veure més contingut per a tu