La Joventut Socialista de Catalunya de les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès va escollir en el seu segon Congrés el passat diumenge 12 de juliol a l´Àngel Sáez, com a nou primer secretari de l´organització. Sáez substitueix a Josep Gonzàlez al capdavant de la formació.

De Sant Joan de Vilatorrada, és el número 4 del PSC d'aquest municipi i porta des dels 14 anys militant a les joventuts. Pel què fa a la resta de càrrecs, destaquen la Surienca Laura Hernàndez, que ha estat escollida Viceprimera Secretària i s'ocuparà de la Secretaria de Solidaritat i Cooperació i l´Albert Coberó, també de Súria, és el nou Secretari d'Organització.??D'altra banda, Alejandro Fernández (Navàs) s'ocuparà de la Secretaria de Formació; Montserrat Albacete (Súria) de la Secretaria d'Estudiantil; Elia Tortolero (Sant Joan de Vilatorrada) de la Secretaria d'Igualtat i Sociolaboral i Abraham Beas (Manresa) de la Secretaria d´Acció Política. També formarà part de l'executiva com a membre nat, Josep Gonzàlez (Manresa), que és Secretari de Cohesió Territorial a la Comissió Executiva Nacional.

"Aquest càrrec suposa per mi una enorme responsabilitat. Crec que tant els joves com el socialisme passen per un moment difícil però estic convençut que ens aixecarem. Els joves som el present i el futur de la societat, i volem ser el referent polític de tots ells. Tenim moltes ganes de treballar per canviar les coses i reivindicar el paper de la joventut dins de la societat", va dir Sáez.