L'Ajuntament d'Igualada duu a terme des d'aquest mes de juliol una nova fase de recuperació de la coberta del pavelló de les Comes i inicia també les accions per millorar progressivament el seu espai adjacent, la Sala de Barri. El pavelló de les Comes ha tingut nombrosos incidents en dies de pluja, un problema per a una pista on juga a hoquei patins un equip de primer nivell, a part de la resta d'activitats. Era, per tant, una obra molt reclamada pel mateix club, per poder garantir la celebració de la lliga d'hoquei.

Concretament, al pavelló d'hoquei, que presentava filtracions, els estius anteriors ja es van substituir tres canals d'evacuació d'aigua pluvial, de 44 metres de llargada, i tres línies de claraboies, de manera que no només es minimitzaven les goteres, sinó que es millorava notablement la il·luminació natural de la instal·lació.

Aquest estiu, doncs, se substitueix la quarta i última canal amb la corresponent línia de claraboies i, a més, s'inicia el canvi de tota la cargoleria de la coberta. Aquest sostre de planxa metàl·lica, construït a final dels anys 80, conté al voltant d'11.000 cargols, que, amb el pas del temps i les inclemències meteorològiques, s'han rovellat i també produeixen filtracions d'aigua menors els dies de pluja. De moment, aquest estiu se'n substituiran 1.800.