La Llacuna celebrarà a parir del proper dilluns, 31 d'agost, i fins al diumenge següent, 6 de setembre, la Setmana Daurada, una setmana festiva i d'homenatge a les persones grans organitzada per l'Ajuntament de La Llacuna, que inclou una programació variada amb conferències, concerts, ball, excursions... i que clouran amb el tradicional dinar de germanor.

L'activitat començarà el dilluns dia 31 d'agost a les 6 de la tarda al local Recreatiu (Piscina), amb la inauguració de la Setmana Daurada que tindrà la presència de la regidora de Benestar Social del municipi, Cristina Poch, la diputada del Parlament de Catalunya, la igualadina Maria Senserrich, i l'alcalde de la Llacuna, Josep Parera. Immediatament després de la inauguració tindrà lloc el concert de l' orquestra Mediterrània.

L'endemà dimarts dia 1 de setembre, a les 18:30h, al local recreatiu (Piscina) s'oferirà la conferència El futbol, factors emocionals, econòmics i polítics, a càrrec de Francesc Rovira. Seguidament, es durà a terme el bingo amb regals "originals", segons els organitzadors. Per finalitzar l'acte s'oferirà pa amb tomàquet amb embotit i vi del país i músic.