La Xarxa d'espectacle infantil i juvenil de Martorell presenta aquest dissabte la seva programació teatral estable, que s'allargarà fins el maig, amb 9 espectacles familiars. El primer d'aquests cicle és Campi qui pugui, avui a Les Bòbiles a partir de les 6 de la tarda. Entre d'altres, també visiten Martorell el grup bagenc Teatre Mòbil.

L'objectiu de Xarxa és promoure la formació de nous públics en les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica dels nens i joves.

La companyia Teatre Mòbil oferirà l'espectacle Tot plegat, el 4 d'octubre (10.00h) a El Foment; Txo Titelles actuarà el 8 de novembre (12.00h) al Centre Cultural amb Cuac; i, en aquest mateix espai, tindrà lloc la IV Marató de Contes, el 20 de desembre (17.30h). El Foment acollirà l'espectacle En Jan tot li fan, el 14 de febrer (12.00h), on també estrenarà la companyia Poca cosa l'obra El carreró de les bruixes, el 6 de març (12.00h). Al Centre Cultural es podrà veure, el 3 d'abril, El rei que s'avorria (12.00h) que posa en escena la companyia Rosa Fité.