La propera edició de la fira del gènere de punt Bstim tindrà com a novetat més destacada la creació de l'espai Fresh Fashion (moda fresca), que permetrà a les marques tenir la comanda a la botiga en molt pocs dies. De fet, Fresh Fashion és el nom que rep una nova manera de treballar que permet als productors entregar les comandes ràpidament si hi ha fil en estoc. Amb el sistema de treball Fresh Fashion, una comanda feta al Bstim es podrà entregar en un termini rècord, ja que la fira fa confluir la matèria prima, el productor i el comprador al mateix moment.

A l'espai hi haurà diversos filadors que exposaran tota la gamma de fil que tinguin en estoc. Així qualsevol visitant que contacti amb un productor i, junts, escullin una matèria primera disponible, podrà tenir aquella peça fabricada i enllestida per ser posada a la venda en només 21 dies. Ja que no tots els expositors tenen capacitat de fer entregues en aquest termini, es crearà el distintiu Fresh Fashion que estarà col·locat de manera visible als estands dels productors que sí que l'ofereixin.

Amb la posada en marxa de l'espai Fresh Fashion, els organitzadors volen posar l'èmfasi en un dels grans avantatges de la producció en proximitat, que és la rapidesa dels terminis d'entrega, així com la possibilitat de fer col·leccions petites i mitjanes sobre la marxa i en funció de la demanda del públic, a diferència dels encàrrecs que es produeixen al continent asiàtic, que requereixen sèries molt grans i terminis molt llargs, fet que fa reduir la capacitat de reacció a les marques davant les demandes dels compradors finals