L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha reclamat a Salut que faci una contractació urgent de personal sanitari per ampliar la plantilla i poder respondre a les necessitats de l'hospital, sobretot en l'àrea d'urgències.

Fonollosa es va queixar aquest dimarts al cap de l'Àmbit Metropolità de la Regió Sanitària Barcelona, Joan Puigdollers, de les mancances i el col·lapse. Una situació que a Martorell lamenten especialment perquè des de l'Ajuntament s'ha fet un esforç inversor per ampliar i millorar instal·lacions que no es veu correspost. Puigdollers va visitar al migdia les dependències de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

En els darrers tres anys, l'Hospital ha fet una inversió en les obres d'ampliació i reforma integral de l'àrea del servei d'urgències amb la construcció de 7 nous boxes en el bloc quirúrgic, segons Fonollosa, "amb l'objectiu de garantir l'atenció de les persones i millorar la satisfacció dels usuaris". El centre hospitalari de Martorell és de referència en l'àrea d'influència del Baix Llobregat Nord, amb uns 160.000 usuaris. En la trobada, el director de l'hospital, el doctor Manuel Álvarez, va presentar el Pla estratègic i funcional.