n Mips Fundació Privada ha lliurat les seves beques a estudiants de medicina de la comarca de l'Anoia. Enguany han estat 36 els estudiants becats, sis dels quals han rebut la beca per primera vegada i 12 cursen ja l'últim any de carrera. Tots ells, junt amb familiars i amics, es van aplegar a les dependències de Mips Centre Mèdic per recollir les beques en un acte que va tenir lloc el passat 25 de novembre i que va comptar amb la presència de Marc Castells, alcalde d'Igualada, i els representants de Mips Fundació Privada i Mútua Igualadina.

Mips Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que segueix una clara política de reinversió dels resultats generats. «Bona mostra d'aquesta filosofia són aquestes beques per als estudiants de medicina de la comarca de l'Anoia» han explicat fonts de l'entitat. En números absoluts el programa Beques Mips Fundació Privada ha lliurat 183 beques, que es tradueix en 183.000 euros per als estudiants de medicina anoiencs.

Joan Prats, president de Mips, va manifestar el desig de celebrar la vuitena edició de les beques al nou centre mèdic que actualment s'està rehabilitant al Passeig Verdaguer 114 d'Igualada.