La propera edició de la fira BSTIM serà l'any 2019. Després d'haver-se celebrat tres anys consecutius i d'haver aconseguit una bona resposta d'expositors i de clients o visitants, l'organització considera que fer-la cada dos anys és el més prudent. Però, encara que no sigui pròpiament una mostra tal com s'entén la BSTIM, Fira d'Igualada i Fagepi estan treballant de bracet per poder tenir algun tipus d'activitat l'any 2018 en què el sector del gènere de punt i del tèxtil, bàsicament, puguin mostrar el seu potencial, segons ha explicat el president de Fira d'Igualada, Joan Domènech.

Els organitzadors de la BSTIM, que reuneix una seixantena d'expositors, la majoria tallers d'Igualada, ha argumentat el canvi d'anual a bianual en la necessitat «d'adaptar la fira a la pròpia dinàmica del mercat tèxtil, ja que en un sol any el sector industrial no incorpora prou novetats i les empreses productores no generen noves capacitats o serveis que s'hagin de presentar a marques i distribuïdors». Enguany, per la fira hi han passat 1.400 visitants, una xifra ben valorada, però que es considera que pot créixer si es pren el model de fer-la any sí, any no. No fer-la cada any «la reforçarà, serà una trobada ineludible en el calendari». La tercera edició de la fira tèxtil BSTIM celebrada a Igualada va tancar portes dijous.

Els visitants han estat majoritàriament responsables de compres, dissenyadors i distribuïdors de marques de moda europees interessats a trobar proveïdors de proximitat, i molts provenien de diversos països d'arreu del món.