El proper 1 de setembre es dóna el tret de sortida a deu dies de festa a Piera, en una celebració per a la qual s'han programat una quarantena d'activitats molt variades i en què tenen incidència les entitats de la població. Hi haurà concerts per al públic més jove, correfoc, teatre, exposicions, activitats infantils i altres d'arrelades a la cultura catalana.

El govern municipal destaca entre els actes del programa la Gran Festa del Pubillatge, durant la qual es proclamaran els nous representants de Piera. I, també, el Devotion Festival, el correbars i l'actuació dels Falcons de Piera, que eguany actuaran acompa-nyats dels Bastoners de Masquefa. I, encara entre els actes destacats, hi ha la IX Trobada de colles de diables infantils i correfoc; la 6a Cercavila de la Tita i el Fumat; i el concert amb els grups Gertrudis i Glamour Band.

El programa també inclou novetats, com ara la instal·lació, el dia 8 de setembre, d'un tobogan aquàtic gegant de dos carrils i 100 metres de llargada. Com es fa en moltes poblacions, la clausura de la festa es farà coincidir amb un castell de focs artificials des del parc del Gall Mullat.

En el marc de la festa major es farà, com cada any, la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, en el programa de la qual hi ha l'homenatge a Rafael Casanova, la paella popular i una ballada de sardanes.