Els forenses internacionals que van accedir a la zona on va caure l'avió malaisi sinistrat fa dues setmanes a l'est d'Ucraïna van recollir 25 mostres d'ADN i 27 objectes personals de víctimes. Els forenses van accedir al lloc del sinistre malgrat les hostilitats entre les forces ucraïneses i els separatistes prorussos. Els forenses, holandesos i australians, van accedir a aquesta àrea acompanyats per un equip de l'Organització per a la Seguretat i Cooperació a Europa.

D'altra banda, un total d'onze soldats i tres guàrdies de fronteres ucraïnesos van perdre la vida en combats entre les forces de Kíev i els separatistes prorussos a l'est del país, segons va informar el portaveu del Consell de Seguretat Nacional i Defensa d'Ucraïna, Andréi Lisenko.

Trenta-un soldats més i onze guardes de fronteres van resultar ferits enmig de l'àmplia ofensiva que ha estat llançada aquestes darreres setmanes pel govern ucraïnès per tal de recuperar el control de les regions orientals rebels de Donetsk i Lugansk.