El director de Xarxa Ferroviària d'FGC, Pere Mateu, nou director del traspàs de la xarxa de Rodalies

Treballarà directament amb el comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, Pere Macias

Pere Mateu, nou director del traspàs de la Xarxa Ferroviària de Rodalies

Pere Mateu, nou director del traspàs de la Xarxa Ferroviària de Rodalies / ACN

ACN

El director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Pere Mateu, ha estat nomenat nou director del traspàs de la Xarxa Ferroviària de Rodalies. Mateu passarà a formar part de l'estructura del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, òrgan d'assessorament i impuls adscrit al Departament de Territori que té l'objectiu de garantir que el traspàs es faci amb "èxit i eficiència". Enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE, Mateu es va incorporar a FGC l'any 1996 com a cap de Projectes d'Instal·lacions Fixes, àrea des de la qual va intervenir en projectes com el del desdoblament de la línia Llobregat-Anoia.

L'any 2008 Mateu va ser promogut a director de Projectes d'FGC, des d'on va tirar endavant obres com els perllongaments de les línies de Terrassa i Sabadell i projectes com el de les unitats de tren de la sèrie 113 a la línia Barcelona-Vallès. Des del 2013 fins ara ha estat director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils, des d'on ha liderat les àrees de manteniment i de projectes.

Com a nou director del traspàs de la xarxa ferroviària, Mateu treballarà directament amb el comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, Pere Macias, i vetllarà perquè el traspàs de la infraestructura ferroviària es dugui a terme amb garanties.