Tornen les gangues de Lidl, l'electrodomèstic indispensable per aquest estiu amb un descompte del 50%

Fes una ullada a aquesta oferta que hem trobat al web de la companyia alemanya i que està disponible per un temps molt limitat

També et pot interessar, el revolucionari invent d'Ikea que substitueix les mosquiteres

La màquina de fer gelats Ariete

La màquina de fer gelats Ariete / LIDL

Benito Domínguez

Saps que a la secció de Vida i Estil sempre rastregem la web a la recerca d'ofertes i novetats que et puguin interessar perquè t'encanta remenar, comparar i descobrir nous productes. Avui, toca parlar de Lild, els supermercats d'origen alemany que tenen una àmplia selecció de basar on pots trobar veritables gangues. I una d'aquestes és l'electrodomèstic indispensable per a aquest estiu, que l'empresa ofereix aquests dies amb un descompte del 50%. Això sí, és una oferta disponible només per temps limitat.

És una màquina de fer gelats. De la firma Ariete, té una capacitat d'1,5 litres i una potència de 12 watts. A més, és fàcil de fer servir i desmuntar gràcies a una tapa transparent amb obertura i una cistella extraïble.

Però el millor de tot és el preu, ja que, si bé aquesta màquina de gelats té un cost recomanat de 54,90 euros, ara Lidl la té a la venda amb un descompte del 50% sobre el seu preu recomanat, així que et queda en 26,99 euros, tota una ganga.

Els supermercats Lidl s'han fet un lloc destacat al mercat minorista, tant a Espanya com en l'àmbit internacional, gràcies a l'estratègia d'oferir productes de qualitat a preus competitius. Fundada a Alemanya el 1930, aquesta cadena de supermercats ha experimentat un creixement exponencial al llarg dels anys i ara té milers de botigues a tot Europa i altres països del món.

Una de les característiques distintives de Lidl és el model de negoci de descomptes. L'empresa s'enfoca a minimitzar els costos operatius per poder oferir preus baixos en una àmplia varietat de productes. Això s'aconsegueix mitjançant una acurada selecció de proveïdors i una gestió eficient de la cadena de subministrament. Com a resultat, els clients de Lidl poden trobar productes d'alta qualitat a preus significativament més baixos que en altres supermercats.

TEMES