Els Mossos d'Esquadra han detingut una quinzena de persones en una operació que estan duent a terme a Montferrer i Castellbò contra la prostitució i el tràfic de drogues. Segons fonts properes a la investigació, les detencions van començar dijous passat a la nit i s'han fet diverses entrades i escorcolls en diferents domicilis d'aquesta població de l'Alt Urgell, que és on hi ha l'immoble, es portaven a terme les suposades activitat il·legals.

La investigació va començar fa mesos i el jutjat de la Seu d'Urgell que la coordina n'ha ordenat el secret de sumari.

D'altra banda, la Policia Nacional va detenir a Barcelona deu persones com a presumptes integrants d'una xarxa dedicada a la captació de dones per explotar-les sexualment, i que havia tancat durant tres dies i violat una ciutadana paraguaiana a qui va portar a Espanya amb enganys.

Segons va informar ahir la Policia Nacional, la investigació es va iniciar quan una informació de la Fiscalia del Paraguai va alertar els agents espanyols que una dona de nacionalitat paraguaiana, resident a Barcelona, podia estar sent víctima de maltractaments per part de la seva actual parella.