La número quatre de la CUP a les eleccions del 27-S, Gabriela Serra, va criticar ahir Junts pel Sí, "per intentar apropiar-se el sentiment i de l'expressió política que representa la manifestació de la Diada".

Serra va fer aquestes declaracions després que Junts pel Sí hagi inclòs en cartells electorals fotografies de la Via Lliure.

"Qui tingui la gosadia de dir que es pot apropiar el sentiment i l'expressió política que representa la manifestació de la Diada queda directament desautoritzat", va dir Serra. Segons la candidata de la CUP, qui ho faci demostra la seva "flaquesa i un oportunisme que té poc sentit, perquè el poble català ni és ruc ni és cec".

També va dir que Junts pel Sí no representa la independència "de veritat", i va rebutjar la idea de "repetir un estat espanyol en petit a Catalunya". Segons el seu punt de vista, cal "un estat nou, el més anticapitalista possible, el més popular possible".

La candidata va fer aquestes declaracions en un acte electoral a l'Hospitalet en el qual també va participar David Fernández.