El candidat de C's a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, va reivindicar des de Tarragona la seva formació com "el millor antídot" contra el projecte independentista i, alhora, l'immobilisme del PP de Mariano Rajoy. En un acte amb unes 300 persones al Palau de Congressos, va remarcar la importància que C's quedi la primera força a Catalunya per poder liquidar el sobiranisme.

El cap de llista per Barcelona, Juan Carlos Girauta, es va pronunciar en la mateixa línia: "si Ciutadans guanya, el procés separatista està acabat". Rivera va carregar contra populars i socialistes titllant-los de "bandes organitzades", i va negar un pacte amb Pedro Sánchez si aquest hi inclou "els que volen referèndums secessionistes", en al·lusió a Podemos. Segona jornada de campanya electoral i primera de les quatre visites d'Albert Rivera a Catalunya en el camí cap al 20-D. El lloc triat, Tarragona, on ja van arrabassar al PSC la segona posició als últims comicis al Parlament, i on ara esperen trencar l'empat a dos diputats entre CiU, PP i PSOE, i consolidar la seva expansió.

Les 800 localitats del Palau de Congressos de la ciutat, però, es van quedar llargues per a un acte amb una discreta assistència de públic, de 500 persones, segons l'organització. L'aspirant a la Moncloa va insistir en una idea: la importància que C's guanyi a Catalunya el 20 de desembre. Serà la manera més eficient de donar el missatge al món que els catalans no volen trencar Espanya, va explicar a la concurrència.