Les autoritats suïsses van elevar ahir el nivell d'alerta policial a la ciutat de Ginebra i els seus voltants, on busquen sis sospitosos en relació amb els atemptats terroristes del dia 13 de novembre a París.

Una fotografia difosa entre les forces de seguretat de la ciutat, en la qual es troben quatre dels sis individus buscats, va ser filtrada a la premsa suïssa. "En el marc de les investigacions que s'efectuen sobre els atemptats de París, en el pla internacional i nacional, la policia de Ginebra i els seus col·laboradors busquen activament persones, els senyals de les quals van ser transmeses" dimecres pel Govern, assenyala un comunicat del departament de Seguretat del cantó de Ginebra. Per aquesta raó es va decidir augmentar la vigilància i reforçar el desplegament d'agents.

El comunicat precisa que es creu que hi pot haver individus relacionats amb els atemptats de París en aquesta regió i que es fan investigacions, en coordinació amb serveis de seguretat interns i d'altres països, per localitzar i interrogar-los. "Hem passat d'una amenaça vaga a una amenaça precisa", ha assenyalat la portaveu del departament de Seguretat, Emmanuelle El Vers.