Fins a 19 persones ferides en un xoc entre dos autocars de jubilats francesos a l'N-II a Maçanet de la Selva. Aquest és el balanç d'un sinistre viari que hauria pogut ser pitjor perquè el bus de davant va haver de frenar en sec quan un vehicle va voler girar cap a la urbanització de Montbarbat a Maçanet. A causa de la frenada, un tercer vehicle, un turisme que anava darrere del segon bus, també va impactar-hi, però sortosament no va anar a més.

En els dos autobusos que anaven en direcció a Girona hi viatjaven un total de 75 persones. A l'alçada del quilòmetre 690 de l'N-II, pels volts de dos quarts de deu del matí, van tenir un fort ensurt, però, afortunadament, de la setantena de persones només 19 van resultar-ne ferides. D'aquestes, tres de caràcter greu i la resta, lleu. En total, el SEM va traslladar nou persones a centres hospitalaris: quatre a l'hospital Josep Trueta i cinc a l'hospital de Blanes. La resta van poder ser donades d'alta in situ. Molts dels ferits van patir ferides pels vidres trencats, cops a la cara, als genolls i alguna fuetada cervical a causa de la forta frenada durant l'accident.

Per poder duu a terme les tasques d'emergències s'hi va fer un fort desplegament, que va començar al voltant de tres quarts de deu del matí, quan es va alertar el 112 dels fets i es va activar l'alerta Procicat de Protecció Civil. Hi van participar un total de set patrulles dels Mossos d'Esquadra, vuit dotacions dels Bombers, vuit ambulàncies i un helicòpter medicalitzat. També agents de la policia local, grues per traslladar els autocars accidentats i el personal de manteniment de carreteres.

Els Bombers, en arribar-hi, van ajudar a extreure les persones ferides de l'interior dels vehicles i van col·laborar amb el SEM en la immobilització dels afectats per a la seva posterior evacuació a un centre sanitari. Els Mossos, per la seva banda, investiguen les causes de l'accident, però tot apunta que el xoc es va produir per falta de distància de seguretat entre els dos autocars francesos de la companyia Littoral Voyages.

Mentre duraven les tasques d'emergències, els Mossos van establir-hi un pas alternatiu per regular el trànsit i es van formar retencions de fins a vuit quilòmetres, set d'ells en sentit nord i un quilòmetre en sentit sud.