El jutge Arturo Zamarriego ha citat a declarar el 9 de febrer, a qualitat d'investigats, a la gerent i tresorera del PP, Carmen Navarro, i l'assessor jurídic Alberto Durán per aclarir si el partit va saber que l'extresorer Luis Bárcenas havia sol·licitat el seu reingrés mitjançant una carta.

El Jutjat d'Instrucció 2 de Madrid ha dictat una providència on cita a les dues persones investigades per falsedat documental, figura judicial que substitueix imputades en la reforma de la Llei d'enjudiciament criminal. El jutge ha acordat aquestes citacions després d'escoltar el 22 de desembre com a imputada la cap de personal del PP, Milagros Ponts, que va ser denunciada per l'extresorer, que sosté que va mentir en el judici sobre el seu acomiadament improcedent. Ponts va afirmar al magistrat que la gerent i l'assessor jurídic del PP la van acompanyar a la notaria per signar una acta on negava que hagués vist un document signat per ella pel qual Bárcenas demanava la seva readmissió després de la seva excedència com a senador.

De la mateixa manera, la defensa de Bárcenas ha sol·licitat al jutge que cridi a declarar com a testimoni la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.