Un home que actuava de mula i portava 34 càpsules amb gairebé mig quilo de cocaïna en el seu organisme va morir el 22 de març en esclatar una de les bosses amb droga, després de colar-se a l'estació del metro de la T-1 de l'aeroport de Barcelona i saltar-se els torns de control. Segons fonts pròximes al cas, l'home, de nacionalitat lituana, va arribar a l'aeroport en un vol procedent del Brasil, i ocultava a l'interior del seu organisme 34 càpsules, amb entre 12 i 15 grams de cocaïna cadascuna.

Després de superar els controls de seguretat sense ser detectat, es va dirigir cap a l'estació de la línia 9 del metro, on va accedir sense pagar, ja que va saltar per damunt dels torns de validació de bitllets.

Un vigilant es va acostar a l'home, per recriminar-li la seva actitud, moment en què també va acudir al lloc una patrulla dels Mossos d'Esquadra. L'home va començar llavors a convulsionar, es va desplomar i, un cop a terra, li va sortir espuma per la boca, per això els agents van avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que quan va arribar va intentar reanimar-lo sense èxit.