La campanya del candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump, insistia ahir en la unitat que hi ha al voltant del magnat, tot i els episodis amb alguns líders del partit, i va destacar el rècord de recaptació de fons i donacions assolit el juliol.

"El suport al senyor Trump hi és", defensava ahir el seu cap de campanya, Paul Manafort, en una entrevista a la cadena ABC en què destacava que abans d'ahir, en ple mes d'agost, el candidat va congregar milers de persones als mítings que va fer a Florida.

Durant aquests mítings, el mateix Trump va assegurar que la seva campanya està "més unida que mai" i que ho estan fent d'una manera "increïble".

Per primera vegada en aquest cicle electoral, Trump va aconseguir el juliol acostar-se a les xifres de recaptació de la candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, gràcies sobretot a l'augment de les petites donacions.

Des d'abans d'ahir, Trump i els seus col·laboradors neguen que la campanya estigui en crisi davant les informacions sobre l'augment de la frustració i l'enuig de molts dirigents republicans a causa de les actituds erràtiques i impredictibles del magnat.