Un jove barceloní de 26 anys va matar ahir presumptament la seva mare amb un ganivet, va ferir de gravetat el seu pare i va intentar suïcidar-se en un xalet de la urbanització de Son Blanc de Ciutadella, segons van informar Efe fonts de la Policia Nacional.

Els fets van passar prop de les dues de la matinada de dijous a divendres a la casa on la família, d'origen català, passava les seves vacances d'estiu.

La Policia Nacional va confirmar a Efe que els fets es van desencadenar quan el fill gran de la família, de 30 anys, va escoltar sorolls a la planta baixa de la finca i, en baixar, va trobar el seu germà a la terrassa "bastant nerviós i amb un ganivet al seu costat".

Després d'intentar calmar-lo sense èxit, el germà gran va despertar els seus pares, que dormien al segon pis. La mare, de 60 anys, va baixar amb l'objectiu de tranquil·litzar el seu fill.

En sentir sorolls i cops a la planta baixa, el pare i el germà gran van baixar també i van trobar el presumpte parricida clavant-li ganivetades a la seva mare a la seva habitació.

Van intentar aturar-lo, però durant el forcejament el pare va rebre diverses punyalades i el germà gran va patir diversos talls a la mà. Per la seva banda, l'agressor va intentar suïcidar-se clavant-se diverses punyalades al tòrax i a l'abdomen.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per poder aclarir els fets.