Regió7 reforça la informació local per oferir als lectors totes les notícies d'actualitat i els millors serveis dels principals municipis de cada comarca de la Catalunya Central. A partir d'ara, es pot consultar les notícies de les localitats d'una forma ràpida i senzilla.

La nostra edició digital amplia així la informació hiperlocal acostant als lectors l'actualitat de la seva zona, així com els serveis de farmàcies de guàrdia, classificats, agenda cultural i directoris d'oci del seu municipi i/o comarca.

Per accedir a les noves seccions locals només cal punxar a la icona de Municipis Municipisque hem incorporat al submenú o al mòdul temàtic amb cercador que trobaràs a la portada del nostre web.

Així, podràs veure d'una manera àgil i senzilla totes les notícies del teu municipi, consultar els esdeveniments de l'agenda cultural o accedir al directori de restauració, on trobaràs els millors restaurants de la teva localitat o comarca.

A més, en línia amb el nostre compromís de qualitat i servei amb el lector, hem incorporat el servei de farmàcies de guàrdia i anuncis classificats. També podràs enviar les teves fotos i les històries o notícies d'interès del teu municipi.

Súria, Cardona, Gironella, Bellver de Cerdanya, Sant Joan de Vilatorrada, Piera, Avià... a Regió7 ens apropem per oferir-te la informació que més t'afecta i els serveis més útils.