Una dona de 97 anys ha mort aquest dijous a la matinada en un incendi d´habitatge a Santa Coloma de Farners i el seu fill de 70 anys ha patit cremades de primer i segon grau i respiracions respiratòries, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït a un quart de sis del matí en una casa de construcció antiga de dues plantes del carrer Firal, número 19, del municipi i el foc ha estat controlat en menys de mitja hora.

Les causes de l´incendi encara s´han d´investigar, però la principal hipòtesi és que el foc s´ha pogut originar per una espurna de la llar de foc. Pel que fa el ferit i fill de la víctima mortal, ha estat evacuat a l´Hospital de la Vall d´Hebron de Barcelona.

En les tasques d´extinció, hi han treballat quatre dotacions dels Bombers, mentre que el SEM hi ha traslladat dues ambulàncies. Fins al lloc, també s´hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d´Esquadra i efectius de la Policia Local.

Segons han informat els Bombers, la casa és de construcció antiga i amb els cairats de fusta i està previst que al llarg del matí els tècnics municipals faran una revisió per determinar l´afectació estructural.