Una dona va morir i una altra va quedar ferida en un doble atropellament en parades d'autobús a Marsella perpetrat per un home amb problemes psiquiàtircs que conduïa una furgoneta robada i que va ser detingut. El primer es va tenir lloc cap a 2/4 de 9 del matí al costat d'una parada d'autobús al districte 13 i el segon mitja hora després al districte 11 amb la mateixa furgoneta.

Les forces de l'ordre van iniciar una important operació policial que va conduir a la detenció del presumpte autor al port vell marsellès. Fins al lloc de l'arrest hi van acudir els artificiers, que van verificar que no hi havia explosius a l'interior del vehicle. El detingut és un home de 35 anys, amb problemes psiquiàtrics i antecedents per delinqüència comuna però sense vincles amb el terrorisme.

A l'interior de la furgoneta s'hi va trobar una carta en què s'esmentava un internament psiquiàtric. La Fiscalia de Marsella també va apuntar a un pertorbat mental, i no a un acte terrorista, en la investigació del doble atropellament. Fonts de la Fiscalia van assenyalar que no hi ha elements que permetin caracteritzar com a terrorista l'acció, sobretot pels indicis que l'autor dels atropellaments apareix com un pertorbat mental. La policia va demanar a la població que evités la zona del port vell de Marsella mentre es desenvolupava l'operació.

En tot cas, el d'ahir és el segon atropellament voluntari a França en només una setmana, després que dilluns de la setmana passada un home encastés el cotxe a la terrassa d'una pizzeria en un poble a uns 40 quilòmetres de París.