Només amb autocar, el Bages i el Moianès portaran a l'acte organitzat el dijous 7 de desembre a Brussel·les més de 500 persones. Són les que hi aniran amb el transport que s'han encarregat d'organitzar l'ANC a Manresa i Manresa per la República. Fonts de l'organització han assegurat que la demanda ha superat l'oferta amb escreix, cosa que ha fet que les places disponibles s'hagin esgotat. S'han omplert deu autocars amb 54 places cadascun. Es van posar a disposició de la ciutadania tres modalitats (un dia, dos i dos amb hotel) i totes han tingut requesta.

La manifestació a Brussel·les, el 7 de desembre a les 11 del mati, és una iniciativa d'ANC, ANC de Brussel·les i Òmnium Cultural per denunciar la manca de democràcia de l'estat espanyol i reivindicar la llibertat d'expressió i l'alliberament dels presos polítics.

Manresa per la República també organitza busos al concert per la llibertat dels presos polítics d'aquest dissabte a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc. De moment, ja n'hi ha un de ple. La organització demana a les persones interessades que comprin els tiquets amb la màxima urgència, fins avui a les 9 del vespre. El preu és de 8 euros (només viatge). Els tiquets es poden adquirir a l'Espai Òmnium (Sobrerroca, 38), de 19 a 21 h, o bé per internet.