L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va aprovar en l'últim ple, celebrat dimecres al vespre, el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2012-2015, un document que fixa els compromisos que l'equip de govern (integrat per CiU i el PSC) està disposat a complir abans del 2015.

A grans trets, el projecte, batejat com Sant Vicenç despert@!, té com a objectiu, segons ha informat l'executiu santvicentí, millorar serveis i equipaments del municipi, així com fomentar la integració i la cohesió social, el benestar, la salut i l'esport entre la ciutadania. També s'estableix augmentar els recursos educatius del municipi, tant per a petits com per a grans. Des del PAM, diu l'equip de govern, es treballarà per tenir un poble més segur, a través de la coordinació dels diferents cossos i el reforç de les polítiques de seguretat viària i seguretat ciutadana.

Accions transversals

L'equip de govern de Sant Vicenç de Castellet també treballarà per "millorar els espais públics i els equipaments per fer que Sant Vicenç de Castellet sigui un municipi més atractiu i còmode". En l'àmbit de la cultura "es potenciaran les actuacions i les activitats de les entitats i els agents culturals".

Finalment, el PAM "actuarà de manera transversal en el desenvolupament del poble i del seu creixement ordenat i sostingut".