Josep González Ballesteros, que va ser secretari interí a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages entre el 1996 i el 1997, tornarà a ocupar aquesta plaça. La seva incorporació es farà efectiva el proper dimarts, 16 d'abril.

González Ballesteros, que aquests darrers mesos ha exercit a l'Ajuntament de Sitges, ha guanyat el concurs unitari estatal per ocupar aquest càrrec a Sant Fruitós, i la resolució ja s'ha publicat al BOE. Es tracta del secretari que aquest ajuntament ja va tenir a mitjan anys 90, si bé va tenir una durada breu de tan sols un any, després de la qual va presentar la renúncia al·legant motius personals. S'havia incorporat al càrrec durant el mandat del convergent Ignasi Sala, tot i que quan el va deixar hi havia com a alcaldessa en funcions Conxita Baraldés, que va prendre el relleu de Sala per malaltia.

Amb la marxa de González Ballesteros, a Sant Fruitós va quedar vacant la plaça de secretari que mai més no s'ha tornar a cobrir (tret del polèmic parèntesi d'un mes, ara fa un any, a càrrec de Roger Cots, del qual aquest diari ja s'ha anat fent ressò). Durant tot aquest període, les tasques de secretari les ha desenvolupat el vicesecretari Santiago González Castellanos, que l'Ajuntament mantindrà com a tal, segons explicava ahir l'alcalde, Joan Carles Batanés.