Món Sant Benet acollirà el divendres 29 de maig una jornada solidària per recaptar fons per a la Càtedra de Sida i Malalties Relacionades (CatSIDA) de la UVIC-UCC, que dirigeix el prestigiós doctor Bonaventura Clotet, especialista en Medicina Interna i Malalties Infeccioses.

La iniciativa s'emmarca en la segona edició de la Nit per la Recerca de la Catalunya Central, que promou una comissió de voluntaris agrupats en la lluita contra la sida, i que, entre d'altres, integra personalitats del món artístic i acadèmic, com el cantant Pep Sala o l'actriu Aina Clotet, filla del doctor Bonaventura Clotet. La intenció és celebrar cada any una gala d'aquestes característiques a les comarques centrals; la primera edició es va fer a Osona, i enguany s'ha triat Món Sant Benet, en col·laboració amb la Fundació Catalunya-La Pedrera, que cedirà l'espai i s'encarregarà de l'elaboració del sopar a través de la cuina d'Alícia.

De fet, ja fa 4 anys que la Fundació acull biennalment un sopar solidari d'acord amb alguna entitat benèfica; el 2011 va ser amb la ONG Sonrisas de Bombay; el 2013, amb la Fundació Rosa Oriol; i aquesta vegada serà en benefici de CatSIDA.