El nucli de Castelladral (Navàs) ha congregat aquest diumenge centenars de persones a la tradicional festa de l´Arrossada, envoltada de diferents activitats. Com cada any la Colla del Pi Tort de Palà de Torroella va elaborar la monumental paella, de la qual no en va sobrar ni una sola ració.

La caminada popular va aplegar els més matiners, amb esmorzar i explicacions en determinats indrets a càrrec de l´historiador Jordi Algué.

La Mostra de Vins va omplir de tastadors la plaça del poble, que no es volien perdre el sabor que tenien les diferents collites dels vinyaires de Navàs. Un grup de corrandes va animar al públic a beure i cantar. Diferents parades de productes artesanals donaven vida a la festa, d´olis, mel, roba manufacturada a mà i eines entre altres.

La xerrada sobre l´art d´empeltar va aplegar una colla de vinyaires i curiosos que van gaudir i aprendre de les lliçons que els hi van donar Josep obradors i Maria Estruch, amb classe pràctica de com fer els empelts als ceps.

L´exposició de tractors d´època, una màquina de batre i un ball de tarda amb Jordi Soler van completar amb èxit aquesta 33èna edició de la festa.