Rajadell destinarà 50.000 euros a l'arranjament de camins rurals del poble

L'Ajuntament ha reservat una partida de més de 50.000 euros dels seus pressupostos

17.04.2017 | 08:43

L'Ajuntament de Rajadell ha reservat una partida de més de 50.000 euros dels seus pressupostos per destinar-la a l'arranjament i millora de diversos camins rurals que hi ha repartits per tot el municipi.

En la majoria dels casos es tracta de donar continuïtat a diverses actuacions ja fetes, de manera que ara s'actuaria en els trams que havien quedat pendents en intervencions anteriors. Són camins considerats d'interès no tan sols per la connexió entre masies escampades en un terme municipal disseminat, sinó també pel seu apropament a vies més grans i nuclis urbans, tal com fa temps que reclamen els veïns afectats de la zona.

En concret, es preveu fer intervencions en trams corresponents al camí que va de Rajadell a can Maçana. Una altra actuació destacada es concentrarà a la zona de Servitge (llargament reivindicada pels veïns), tant pel que fa al camí que va en direcció a Manresa com el que va cap a Monistrolet.

També, el projecte preveu un repàs i un piconatge del camí de terra que va des de can Maçana fins al límit del terme municipal de Castellfollit del Boix (d'aproximadament 1 quilòmetre de llargada).

De moment, l'Ajuntament ha tramitat l'aprovació definitiva del projecte de cara a l'execució posterior del seu projecte tècnic, que, a banda de la pavimentació i de la reparació de fonjals, també inclou la millora de la senyalització horitzontal.

El pressupost total inicialment previst d'execució d'aquest projecte és de 50.416 euros, que s'acabarà de concretar amb el projecte tècnic un cop s'hagin adjudicat les obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

La futura planta de purificació de Sallent produirà 150.000 tones anuals de sal de desgel

ICL va presentar ahir el projecte a l'Ajuntament perquè n'iniciï la tramitació S'hi invertiran 2,5...

La Via Blava que recorrerà la llera del Llobregat de cap a cap comença a caminar

Generalitat i Diputació ja treballen en la definició del traçat al costat del riu per fer a peu, a...

Sallent aprova un protocol d'actuació per a situacions d'assetjament a l'Ajuntament

El pla del consistori inclou una guia que es podrà seguir per fer una denúncia o queixa

Calendari laboral i escolar 2016/2017

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2017 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2016/17

 
Enllaços recomanats: Premis cinema