L'Ajuntament de Navarcles ja treballa en les reformes de la pista poliesportiva de l'escola Catalu-nya amb l'objectiu de fer extensible el seu ús a tots els veïns fora de l'horari lectiu, per bé que encara no ha concretat la data en què preveu posar-ho en pràctica.

En aquests moments s'està treballant en la instal·lació d'una coberta a la pista de l'edifici verd, que és la transformació més visible que es preveu. Prèviament, es van millorar els accessos a l'edifici dins del recinte escolar i es van encimentar amb un espai de canalització per a les aigües pluvials. Així mateix, s'han instal·lat dues grans portes metàl·liques, que permetran tancar l'escola quan acabin les classes i alhora deixar obert l'accés a la pista. Acabada la coberta, encara faltarà refer el paviment de la pista, equipar-la amb noves porteries de futbol sala i cistelles de minibàsquet, i millorar l'entorn de jardineria i de la vorera d'accés des del carrer Piscines i Esports.

Aquestes obres tenen la doble finalitat de millorar les instal·lacions del centre i ampiar-ne els usos, posant-la a disposició dels veïns per a la pràctica de l'esport i el lleure en els dies i hores no lectius, pensant especialment en els caps de setmana.

El pressupost és de 280.410 euros, finançats per l'Ajuntament en la seva totalitat. L'alcalde, Llorenç Ferrer, diu que «és una inversió rellevant però té un doble benefici social, perquè no només millora les instal·lacions que fan servir cada dia els alumnes, sinó que sumem una nova instal·lació coberta per a l'esport i tota mena d'activitats que ara només es poden fer al pavelló».