L'Ajuntament d'Abrera ha lliurat una nova promoció de 68 pisos de protecció oficial de la cooperativa Habitatge Entorn al barri de Can Morral. Els 68 habitatges han estat adjudicats en un 82% a joves d'entre 20 a 35 anys. Aquesta és la quarta promoció de la cooperativa al municipi, i tot i que en un principi estava qualificada com habitatges de règim concertat, gràcies al recolzament de l'Ajuntament ha estat possible canviar-ho a règim general, per així fer-los més econòmics.

L'acte protocol·lari de lliurament d'habitatges va tenir lloc a la mateixa promoció i va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa d'Abrera, Maria Soler; el director general d'Habitatge Social de la Cooperativa Habitatge Entorn, Josep Maria Alibés; el secretari de la Cooperativa, Manuel Molina; i el secretari general de la Unió Comarcal de CCOO del Baix Llobregat, Toni Mora; que van donar la benvinguda als ja propietaris.

D'altra banda, properament, s'obrirà una convocatòria per l'adjudicació de pisos en règim de compra o de lloguer amb opció de compra, fins a completar tota la promoció de 179 habitatges que hi ha al barri de Can Morral.