El repàs per mesos de l'activitat de La Bruixa d'Or a la temporada fa adonar-se que l'equip entrenat per Pedro Martínez ha tingut els resultats positius en els períodes en els quals la plantilla ha pogut tenir una certa estabilitat. És a dir, quan ha pogut digerir els continus canvis que hi ha hagut durant la temporada, de vegades per decisió del club i d'altres per les lesions o per la marxa d'algun jugador, com va ser el cas de Samuels.

A la situació del lesionat Poeta s'hi va afegir la d'Ogilvy, i fins que no es van encaixar moltes peces noves (White, Sakic, Rizvic, Fotu) no es va tenir una bona ratxa que va arribar a final d'any, durant un mes de desembre amb 3 victòries, dues de les quals consecutives.

En canvi, ni gener ni febrer van ser bons mesos, i es va guanyar només un partit en set jornades. A més del calendari complicat, el retorn d'Ogilvy i Poeta no va reeixir i encara s'hi va afegir l'esquinç de Marius Grigonis. Altra vegada es va optar per moure peces buscant la reacció i en les últimes setmanes han arribat Mario Little i el pivot Vilmantas Dilys, que va debutar de forma fugaç a Las Palmas.