L´expedició de l´ICL Manresa viatja aquest dissabte a la tarda cap a Eivissa per disputar-hi diumenge el segon partit de pretemporada, davant el Dominion Bilbao Basket. Serà el segon test dels d´Ibon Navarro.

Després del primer partit a Sant Julià de Vilatorta, que va acabar amb victòria del MoraBanc Andorra, l´equip del Bages farà un altre partit de preparació davant el Bilbao, que aquesta temporada s´ha reforçat amb homes com Suárez, cedit pel Reial Madrid, Clevin Hannah, que prové del Joventut, o Georgios Bogris, expivot del MoraBanc Andorra. Jugadors com Hervelle, i els catalans Raül López i Mumbrú són ja clàssics dels "homes de negre".

Ibon Navarro explica que «Sandul ja va treballar amb l´equip dijous al matí, i ahir estava a un bon nivell; espero que entri ja en l´equip; no espero grans progressos a nivell d´encert o ritme de joc; estem a la tercera setmana, les cames no són les millors per poder competir amb el Bilbao Basket; espero però que algunes coses vagin sortint millor del que ho van fer fet en el primer partit».

El partit d´aquest diumenge es disputarà a les 18:00. El Bilbao Basket i el Bàsquet Manresa, homenatjaran abans d´enfrontar-se l´eivissenc Paco Vázquez, que va jugar a la capital del Bages ente els anys 1992 i 2000. Vázquez, retirat des de fa unes temporades, va ser campió la Lliga ACB amb el TDK Manresa.