Marius Grigonis no seguirà a l'ICL Manresa la temporada que ve. L'aler lituà, actualment amb la selecció del seu país a punt de disputar els Jocs Olímpics a Rio, ha comunicat al club manresà que farà efectiva la clàusula corresponent per abandonar la disciplina del club. El jugador té una setmana de marge per fer electiu el pagament, que s'ha negociat des de zero. Marius Grigonis deixarà, d'aquesta manera, l'ICL Manresa, que ha agraït públicament la professionalitat del lituà durant les dues temporades que ha defensat els colors de la seva samarreta i li desitja molta sort en la seva carrera.

De Manresa a Tenerife

Grigonis ha jugat dues temporades a la capital del Bages en les quals la seva cotització ha pujat fins al punt que diversos clubs de l'ACB s'han interessat pels seus serveis.

Si primer va ser l'UCAM Múrcia qui es va mostrar interessat en el jugador a principi de juliol, sembla que finalment serà l'Iberostar Tenerife qui es faci amb els serveis del l'aler. El director esportiu de l'Iberostar, Aniano Cabrera, va fer unes declaracions abans d'ahir a Radio Marca que donen sentit a la desvinculació de Grigonis del club manresà: "és cert que hi ha interès, però encara no és jugador del CB Canàries", va explicar Cabrera.

Dos anys a l'ICL

Marius Grigonis va arribar al Nou Congost el 2014 després d'haver jugat al Peñas d'Osca de la LEB Or. Nascut a Kaunas, el jugador de 22 anys i 1,98 metres d'alçada es va forjar al planter del prestigiós Zalgiris i ha estat internacional a les categories inferiors pel seu país. El 2013 va arribar a Osca i, només un any després, l'ICL Manresa va adquirir-ne els serveis amb un contracte de 4 temporades. Durant l'any de la seva estrena a les ordres de Pedro Martínez, va jugar un total de 26 partits, que no van ser més a causa d'una lesió al turmell esquerre. Set cops va sortir en el cinc inicial amb una mitjana de 21 minuts, 7,6 punts i 5 rebots. L'encert en el tir va ser del 43 % en els triples (37/86), el 40 % en tirs de dos i el 71 % en tirs lliures.