L'exjugador de l'ICL Manresa Marius Grigonis va passar aquest dilluns la revisió mèdica amb el seu nou equip, l'Iberostar Tenerife. El lituà va fer les proves mèdiques ahir a l'Hospiten Rambla de Tenerife i podrà debutar amb l'equip insular dissabte que ve en el partit de presentació davant l'afició contra l'Herbalife Gran Canària.

Grigonis s'entrenarà sota les ordres de Txus Vidorreta i compartirà vestidor amb una icona del bàsquet espanyol com és l'exbarcelonista Fran Vázquez. L'internacional amb Lituània també es retrobarà amb Devin White, qui va ser company seu en la primera temporada a l'ICL Manresa.

D'altra banda, un també exmanresà com Juan José García, ala-pivot de 27 anys i 2,01 m d'alçada, es va incorporar ahir als entrenaments de pretemporada de l'Unicaja per ajudar en les sessions de treball amb pilota, únicament en aquesta fase inicial. L'espanyol, d'origen dominicà, s'acabava de desvincular del CAI Saragossa, equip amb el qual tenia contracte tot i jugar cedit a l'ICL Manresa la temporada passada. És previst que García també participi en la concentració del conjunt malagueny a Benahavís.