L'ICL Manresa s'ha emportat el triomf (67-78) davant del Divina Seguros Joventut en un partit igualat que els manresans s'han adjudicat amb un parcial de 0-10 en els últims quatre minuts.

Els manresans han dominat el marcador durant bona part del partit gràcies a la seva superioritat sota les anelles amb Luksa Andric com a jugador més determinant. Al Divina Seguros Joventut li ha pesat l'absència d'Albert Miralles i de dos dels seus fitxatges, Garrett Stutz i Tomasz Gielo.

L'equip d'Ibon Navarro ha dominat d'inici i ha arribat a disposar d'un màxim avantatge de nou punts ja en el primer període (16-25, min. 9) gràcies a l'encert d'Andric i Arnitovic.

El Divina Seguros Joventut ha reaccionat en el segon quart de la mà d'Alberto Abalde, arribant a estar per davant al marcador (35-33, min. 17). Al descans, l'ICL Manresa ha recuperat l'avantatge en el lluminós (40-43).

Ha continuat la igualtat al començament d'un tercer quart en el qual han abundat els errors en la passada dels dos conjunts. Fins a 44 pilotes perduts han sumat verd-i-negres i manresans al llarg del partit.

Semblava que l'equip de Badalona anava a canviar el signe del partit quan Albert Sábat ha posat el seu equip en la qual seria la seva màxima diferència (59-54, min. 31) però els manresans han reaccionat ràpidament amb dos triples de Lluis Costa (59-60, min. 32).

L'ICL Manresa ha imposat el seu millor joc interior en els minuts finals amb Aranitovic i Belemene anotant després de segones opcions i s'han aprofitat del curtcircuit verd-i-negre en atac, amb només dos punts en els últims sis minuts del partit.

67. Divina Seguros Joventut (18+22+17+10): Vasiliauskas (14), Ventura (5), Vidal (2), Bogdanovic (7), Bieshaar (1) -equip inicial-, Sábat (11), Abalde (15), Nogués (4), Lapornik (6) i Amo (2).

78. ICL Manresa (25+18+11+24): Costa (10), Suggs (8), Tomas (2), Andric (17), Auda (5) -equip inicial-, Cvetkovic (8), Arnitovic (10), Cakarun (9), Montáñez (2), Belemene (7), Jou (-) i Mayot (-).

Àrbitres: Perea, Aliaga i Cardús. Han eliminat per cinc faltes personals el jugador del Divina Seguros Joventut Terrence Bieshaar (min. 34).

Incidències: Partit corresponent al Circuit Pretemporada Movistar disputat al Pavelló de Sant Julià de Vilatorta (Osona) davant de 500 persones.