El Montakit Fuenlabrada va aconseguir la seva vuitena victòria a la lliga Endesa contra un Joventut a qui cada vegada es complica més la situació a la zona baixa de la taula classificatòria. Els verd-i-negres van dominar gairebé sempre però els madrilenys van saber refer-se per forçar la pròrroga i endur-se el triomf en el temps extra.

El Fuenlabada va tenir molts problemes per frenar els tiradors del Divina Seguros Sergi Vidal (14 punts) i Alberto Abalde (13 punts i 8 rebots) a més del poderós pivot Jerome Jordan (16 punts i 8 rebots). Pels locals van donar el do de pit Smits i, al tram final, O'Leary i Sekulic.

D'aquesta manera el Fuenlabrada va encadenar la cinquena victòria en els darrers sis partits, aquesta molt valuosa ja que va ser contra un rival directe en la lluita per la permanència. Els locals van començar oferint bones sensacions gràcies a la bona feina d'un Diagne que és molt probable que torni a la disciplina del Barça.

Amb el pas dels minuts el Joventut va començar a tenir el domini gràcies a la bona feina de Vidal i l'americà Smith, i encarava el darrer minut guanyant de 5 punts (75-80), però un triple d'O'Leary i dos tirs lliures anotats per Smits van forçar la pròrroga. Allà els de Jota Cuspinera, gràcies al mexicà Cruz i a la bona direcció de Hakanson, van assegurar un triomf que és vital.