Lluís Costa i Pere Tomàs van participar en una activitat culinària a Món Sant Benet. Els jugadors de l'ICL Manresa van aprendre a fer sushi, makis i rainbow rolls. Aquesta és una de les més de 150 activitats que nens, famílies i aficionats a la gastronomia podran fer a la cinquena edició d'Alicia't, que se celebrarà a Món Sant Benet els propers dissabte 29 i diumenge 30 d'abril.

Aquest 2017 el programa tindrà més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. Hi haurà tallers per a tots els públics amb la cuina i l'alimentació saludable com a eixos vertebradors. Entre les activitats destaca «De Bon rotllo», l'activitat en què Pere Tomàs i Lluís Costa van prendre part, en la qual els participants aprendran a fer sushi, makis, rainbow rolls, entre altres aliments enrotllats que són tendència a la gastronomia global. Els beneficis dels fruits secs, les algues o com escollir un bon oli són altres de les propostes d'aprenentatge que hi haurà a Alicia't.

També per als petits

En paral·lel hi haurà tallers per als més petits on a través del joc, d'una manera pràctica i divertida, descobriran la importància d'una bona alimentació i com adquirir uns bons hàbits alimentaris. També es podran conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona. Els jugadors de l'ICL Manresa no van dubtar-ho i van fer un tastet de les activitats que es podran fer en aquesta festa de la gastronomia organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona, que tindrà lloc a Món Sant Benet el proper cap de setmana del 29 i el 30 d'abril, que enguany ja arriba a la cinquena edició i que any rere any ha acollit milers de persones en un entorn únic com el de Món Sant Benet, escenari d'aquesta gran festa gastronòmica.

Dimecres a Màlaga

Els jugadors de l'ICL tindran festa aquest cap de setmana, ja que el partit de la trentena jornada contra el Reial Madrid s'ha ajornat fins el 4 de maig per la participació dels blancs en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga contra el Darussafaka Dogus. Així, el pròxim partit dels manresans serà dimecres que ve contra l'Unicaja de Màlaga, un partit que també es va ajornar el seu dia perquè els andalusos jugaven la final de l'Eurocup contra el València.